2/06/2014

Megazone

Pääsin eilen kokeilemaan jotain ihan super hauskaa, nimittäin megazonea. Niille jotka ei siis tiedä niin megazone on siis paintballin tapanen peli joka pelataan pimeässä sokkeloisessa hallissa. Pelin ideana on kerätä pisteitä laseraseella osumalla vastustajien liiveihin, aseisiin sekä tuhota vastustajien tukikohdat. Meitä oli noin 16 pelaaja ja jakauduttiin kolmeen eri ryhmään. Olin ihan varma etten pysyisi yhtään mukana mutta hämmästyin kuinka taitava olin ja kuinka siihen peliin oikeesti heittäyty mukaan! Haluun ehdottomasti mennä toistekin pelaamaan kyseistä peliä mutta ehkä vähän pienemmällä porukalla.

Tosiaan pelikenttä oli todella sokkeloinen ja kävelinkin pari kertaa vahingossa niitä seiniä päin :-D Oli ihan sairaan jännittävää seistä jonkun seinän takana odottamassa ettei kukaan pääse yllättämään. Kaikista kammottavinta oli se, kun sai osuman ja joutui odottamaan noin 7 sekuntia ennen kun "palautui" taas peliin :-D Oli ihan hirveetä kun piti yrittää etsiä piilopaikkaa ettei kukaan osu toista kertaa heti perään.
Peli on siitäkin myös tosi hyvä että se sopii kaiken ikäisille. Ennen meidän vuoroa pelihallissa oli ryhmä 10-12 vuotiatia naperoita ihan onnessaan pelaamassa. Musta tuntuu että olisin varmaan hävinny niille naperoille aivan 100-0. Pitää kyllä harjotella noita sotaleikkejä ennen seuraavaa kertaa niin köritän kaikki vastustajat ;-)

Turun megazone halli sijaitsee Eerikinkadulla ihan Lidlin vieressä (Eerikinkatu 4). Halli on auki maanantaista perjantaihin 15-19, lauantaisin 12-18 ja sunnuntaisin tilausten mukaan. 25 minuuttia peliaikaa maksaa 9€/pelaaja ja 50 minuuttia peliaikaa maksaa 16€/pelaaja (huom opiskelijat saavat hieman alennusta). Meillä oli toi 25 minuuttia ja se riitti ainakin ensimmäiselle kerralle vallan hyvin. Kaikille tuli ihan sairaan kuuma ja hiki vaan virtas selkää pitkin. Lisää tietoa tuosta megazonesta löydätte täältä!

Ps. Pahottelut kuvien huonosta laadusta.

4 kommenttia:

 1. toi megazone on kyl ihan yli siistii just sen takia ku siihe heittäytyy ja keskittyy niin täysillä mukaan että menee ihan todellisuudentaju, ja sit ku se peli loppuu nii herää vähä takas tähän maailmaan :DD::D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä! luulin hetken olevani joku superagentti :-D

   Poista
 2. Mä niin haluaisin kokeille megazonea, kuulosta ihan mielettömän kivalta!

  VastaaPoista