12/19/2014

Eka viikko

En voi käsittää, että ollaan jo vietetty reilu viikko täällä Thaimaan auringon alla, vaikka tuntuu siltä että saavuttiin tänne vasta eilen. Onneksi vielä 11 viikkoa jäljellä joten ei paniikkia! :D Tiistaina mulla ja Jennilla alko vihdoin ja viimein työt. Ei toimita siis matkaoppaina, niinku moni teistä lukijoista luulee, vaan me toimitaan retkioppaina snorklaus- sekä saariretkillä. Meidän työnkuvaan kuuluu lähinnä siis asiakkaiden opastaminen eri retkillä, snorklaaminen ja sitten viidakkokävelyjen vetäminen. Tässä työssä saa kyllä tehdä vähän kaikkea muutakin, kuten toimia sairaanhoitajana, valokuvaajana, lapsenvahtina ja vähän väliä myös tarjoilijana... Kuudelta aamulla meillä soi herätyskello ja seitsemältä lähdetään satamaan, josta suunnataan sitten suurimmaksi osaksi joko Similanin saarille tai Tachaille. Kyseinen firma tekee myös retkiä Surinille, mutta siellä ei olla vielä päästy käymään. Neljän jälkeen saavutaan satamaan, missä pitää sitten vielä opastaa asiakkaat oikeisiin busseihin ja joskus viiden kuuden aikaan onkin sitten itse kotona, joten ei nää päivät kyllä mitään hirveen helppoja oo. Ollaan joka päivä Jennin kanssa menty nukkumaan jo viimestään kymmeneltä kun ollaan ihan loppu molemmat. Huomenna onkin molemmilla vapaapäivä ja sen kunniaksi ajateltiin tehdä pieni shoppailuretki Phuketiin! Tässä vielä muutamat IG kuvat kuluneelta viikolta :)
Ensimmäinen päivä ja heti rantsulla, ei valittamista! | Fiilistelykuva Jennin kanssa ♥ | Paikallisilla markkinoilla joista löytyy enemmän kuvia aikaisemmasta postauksesta | Upeaa vesiputousta katsomassa josta löytyy myös lisää kuvia aikaisemmista postauksista :)
Kuva White Sand Beachistä joka oli täys pettymys ja tietenkin pakollinen biksukuva  :D | Seal Rock joka sijaitsee Similanin saarella numero 8. Similaneilla kannattaa ehdottomasti käydä, varsinkin jos tykkää snorklaamisesta, vaikka paikka onkin ihan turistien valtaama kuten varmaan huomaatte kuvasta... | Tachai saaren näköalapaikka. Vähän harmitti kun oli ihan pilvinen sää, kun yleensä tuolta ylhäältä näkee ihan selvästi uiskentelevia kaloja ja usein myös mantoja jos on aurinkoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti