12/11/2014

Perillä ollaan!

Elämäni vaikeimmat jäähyväiset sekä 24 tuntia matkustamista takana ja perillä ollaan! Lennot Helsingistä Manchesteriin meni ihan mukavasti ja siellä koneen vaihtaminen oli ihanan helppoa ja vaivatonta. Meillä oli noin 3 tuntia aikaa joten kerittiin siinä lentokentällä hyvin tankkaamaan, ennen kun matka taas jatkui. Oli aika suuri järkytys kun siellä Manchesterin lentokentällä tuli kaksi poliisia vastaan isojen aseiden kanssa :D Manchesteristä alkoikin sitten se pisin, ja myös tuskaisin, lento kohti Hong Kongia. Hong Kongissa olikin sitten ihan eri meininki kuin siellä pikkuisessa Manchesterissä... Lentokenttä oli niin suuri että meillä kesti noin 20 minuuttia kävellä toisesta portista toiseen. Onneksi meidän lento oli vähän lyhyempi mitä alunperin oltiin luultu ja koneen vaihtamiseen meille tuli 45 minuuttia alkuperäseen 20 minuuttiin lisää. Luojan kiitos tästä, sillä ei todellakaan oltais muuten millään keritty... Eilen tosiaan saavuttiin Phuketin lentälle ja siitä vielä tunti taksissa istumista niin oltiin meidän väliaikaisessa majapaikassa. Meillä oli varattuna viideksi yöksi pieni bungalowi, ilman ilmastointia, jääkaappia tai muita mukavuuksia mutta perille päästyä meille tarjottiin paljon isompaa ja huomattavasti mukavempaa huonetta joka oli varustettu muun muassa wifillä ja tämähän passas meille vallan mainiosti! Kyseinen majapaikka sijaitsee ihan Niangin rannan lähellä, eikä tästä myöskään oo pitkä matka tohon pääkadulle. Lisäksi tämä on myös erittäin edullinen ja ihan mielttömän ihania nämä ihmiset täällä.
Eilen illalla meidän pomo vei meidät ympäri Khao Lakia ja saatiin tutustua paikkoihin. Lyhyen sightseeingin jälkeen mentiin kaljalle ihanaan rantabaariin ja samalla nauttimaan auringonlaskusta.
Meillä on tosiaan Jennin kanssa pari päivää vapaata ennen ku työt alkaa että totutaan tähän ilmastoon ja saadaan vähän rusketusta pintaan ennen kun mennään merille. Ihan kiva myös saada vähän lepoa tuon pitkän matkustamisen jälkeen. Tänään ollaan maattu Jennin kanssa muutama tunti rannalla ja altailla, ja pian mennäänkin tsekkaamaan Khao Lakin shoppailutarjonta! Huomenna olis tarkotus mennä sitten ensimmäistä päivää töihin riippuen siitä paraneeko Jenni sen flunssasta vai ei. Tosi hyvin lähtenyt nämä pari päivää käyntiin, ilman mitään vastoinkäymisiä ollaan ainakin tähän asti pärjätty joten toivotaan nyt vaan, että loppu aikakin sujuu näin hyvin.

Paljon terkkuja ja pusuja sinne kylmään Suomeen!

4 kommenttia:

 1. Vitsit miten ihanan näköstä! :) Kelpais itellekkin tän kylmän ja pimeen Suomen sijasta.. Todella ihailtavaa toi, että "uskalsit" lähteä sinne niin pitkäks aikaa vaikka sulla on poikaystävä ja muut täällä Suomessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se poikaystävän hyvästeleminen oli aika vaikeeta mutta meillä on muutenkin etäsuhde niin on jo tottunut olemaan erossa :) Tietenkin tulee olemaan kova ikävä kaikkia läheisiä mutta ei tämä 3 kuukautta loppu peleissä niin pitkä aika ole.

   Poista
 2. siis ootko niinkun matkaoppaana vai mitenkä?:) mitä alaa opiskelet :)

  VastaaPoista
 3. En ole matkaoppaana vaan retkioppaana saari- sekä snorklausretkillä :) opiskelen Turun yrkeshögskolan Noviassa matkailualan koulutuspohjaiseksi restonomiksi tai hienommalla kielellä matkailuhallintoa :)

  VastaaPoista