12/15/2014

Ton Chongfa Waterfall

Oltiin Jennin kanssa vielä eilen sairaslistalla joten päätettiin, että mennään tutustumaan Khao Lakiin ja suunnattiin kohti Chong Fah vesiputousta. Khao Lakissa on ymmärtääkseni 4 vesiputousta joista tämä Chong Fah sijaitsee kaikista lähimpänä. Aamupalan jälkeen napattiin taksi, tai täällä niitä sanotaan tuk tukeiksi ja lähdettiin kohti vesiputousta. Täällä kaikki maksaa, jopa tämän vesiputouksen näkemisestä jouduttiin maksamaan 100 bahtia (eli noin 2,5€) per naama. Oli kuitenkin ihan näkemisen arvoinen mesta!
Vesiputouksen jälkeen päätettiin käydä vielä tsekkaamassa Tsunami museo, kun ei sateisen sään takia viitsinyt rantsullekaan lähteä. Jos koskaan ootte Khao Lakissa niin toi Tsunami museo on pakko kokea, se oli jotain niin pysäyttävää. Olin koko sen ajan tippa linssissä ja jotenkin tätä kaikkea alko näkemään ihan eri silmin. Ei sitä oikeestaan ole tajunnut aikasemmin mitä kaikkea tuhoa se tsunami oikeestaan sai aikaan. Tulee olemaan varmasti ikimuistonen päivä kun saadaan viettää täällä 10-vuotis muistojuhla.


Herättiin tänään Jennin kanssa aikasin aamulla, pakattiin kimpsut ja kampsut ja muutettiin meidän kämppään. Ette tiedäkään, kuinka ihana on saada purkaa matkalaukku, piilottaa se tonne kaapin perukoille ja kaivaa se sieltä vasta muutaman kuukausien päästä! Tosiaan iski nyt jo vähän paniikki, että millä helkkarilla mä tuun saamaan kaikki kamat täältä takasin suomeen kun tuntuu että toi määrä on jo nyt tuplaantunut :D No se on sitten sen ajan murhe...
Muuton jälkeen otettiin taksi ja lähdettiin White Sand Beachille. Kyseinen ranta on yksi Khao Lakin tunnetuimmista rannoista ja sen varrella onkin monia isojen ketjujen hotelleja. Tähän aikaan ei vielä onneksi ollut niin paljon turisteja, mutta veikkaan että parin viikon sisällä tuokin ranta on ihan tupaten täynnä. Niille jotka ei siis halua matkustaa turistikohteisiin, niin älkää menkö tälle rannalle. Oli ihan jees tsekata millanen paikka on kyseessä, mutta en usko, että sinne tulee mentyä hirveen useesti. Rantsulla loikoilun jälkeen käytiin kattomassa vähän millanen meininki satamassa on huomista työpäivää varten ja nyt köllitään vaan meidän parvekkeella. Huomenna tosiaan päästään vihdoin ja viimein töihin kun se on vaan lykkääntynyt ja lykkääntynyt! Palaillaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti